Angular Developers


Onze Angular developers zijn in staat om een compleet interactief front-end te ontwerpen en ontwikkelen op basis van een REST- of AJAX koppeling.

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke doorlopende gebruikerservaringen; dit houdt in dat we interfaces (UI) kunnen ontwerpen die zich aan de gebruiker of bezoeker aanpassen en op een onopvallende en vloeiende manier de juiste informatie tonen.

 

Angular developers voor onderhoud

Onze Javascript developers kunnen zowel nieuwe Javascript applicaties ontwerpen als bestaande applicaties onderhouden of uitbreiden. We hebben vooral ervaring met administratieve applicatie-vormen zoals bijvoorbeeld op maat CRM systemen.

Webapplicaties vervangen langzaam desktopapplicaties en zijn er tegenwoordig op gericht meerdere personen tegelijk te faciliteren. Zo kunt u in Google Docs samenwerken in één document en gebruikt u samen ontwerpen in Clara.io.

Ontwikkeld voor mobiele applicaties

Het ontwikkelen van de volgende generatie van mobiele multi-platform applicaties vereist een nieuwe manier van denken, nieuwe ontwikkeltools en een efficiëntere manier van werken.

Angular is een framework dat het mogelijk maakt om de interactie tot op bijna toestel niveau goed te implementeren, zo kunnen we uw applicatie met een feilloze gebruikerservaring aanleveren.

Javascript frameworks nemen langzaam hun plek in binnen het ontwikkelproces van multi-platform applicaties.

Het web 2.0 heeft zoveel nieuwe mogelijkheden met zich meegebracht dat het in principe mogelijk is dezelfde gebruikerservaring zowel op de pc of mac als op uw smartphone of tablet te genieten.

Samen met een ijzersterke SEO campagne en het juiste design kunnen we uw app de beste kans van slagen geven in het marktsegment waar u actief in bent.

Een WordPress-website op basis van Angular

Soms heeft u net een extra beetje interactiviteit nodig voor een test, een animatie of berekening; met Angular kunt u uitstekend WordPress websites ontwikkelen.

Veel CMS ontwikkelaars zoals het WordPress-, Drupal- of Silverstripe-team erkennen dat de toekomst ligt in Javascript applicaties.Neem contact op.

Angular developers - Sonder, Javascript professionals