Applicaties

De verschillende soorten applicaties en wat we voor u kunnen ontwikkelen.

Er zijn 3 soorten applicaties: Web-, mobiele- en desktopapplicaties. Bij Sonder hebben we ervaring met het ontwikkelen op ieder platform. Dus of je nu een app wil maken waarmee gebruikers de efficiëntie van hun zonnepanelen kunnen bekijken of een desktop-applicatie waar gebruikers hun urenregistratie kunnen bijhouden; wij hebben er ervaring mee.

 

Webapplicaties

Web apps zijn websites maar dan met een speciale functie, bijvoorbeeld: webwinkels, veiling websites en online muziekspelers. Dit zijn dus apps die te benaderen zijn met een webbrowser. Bij Sonder hebben we veel ervaring met dit soort apps.

We hebben applicaties ontwikkeld met veel verschillende technieken zoals onder andere: Angular, Phalcon, PHP, Java, C#.

Daardoor weten we zeker dat, wat het probleem ook is, we een passende en kwalitatief hoogwaardige applicatie kunnen maken die gemakkelijk te gebruiken is.

Mobiele apps

Net zoals web apps, zijn mobiele apps er ook in vele soorten en smaken: van spelletjes tot navigatie applicaties. Naast de vele soorten apps zijn er ook veel platformen zoals: Iphone(IOS), Android en Windows phone.

Dus een mobiele applicatie kan heel specifiek worden gemaakt voor uw platform of kan voor meerdere platformen tegelijk worden ontwikkeld door middel van multiplatform ontwikkel tools. Dit is de kracht van mobiele applicaties.

Ze zijn direct en gemakkelijk toegankelijk voor uw gebruikers. Wij hebben ervaring met het maken van deze apps in de volgende talen en frameworks: Java, Swift, Xamarin, PhoneGapp, Xcode. Java wordt veelal gebruikt voor Android en Swift is bedoeld voor IOS.

Xamarin is een framework dat ervoor zorgt dat een stuk software gebouwd kan worden die direct werkt op alle platformen.

Desktop applicaties

Naast apps die te benaderen zijn op je mobiel of via een website is het soms ook van belang dat hij direct op een computer of laptop kan draaien. Dit doen wij door software voor de PC / Mac te maken. Dit zijn programma’s die gestart kunnen worden op de computer zonder een extra programma, denk aan een webbrowser of Outlook. Bij Sonder hebben wij veel ervaring met het maken van dit soort applicaties.

We hebben software gemaakt waarmee een gebruiker anoniem kan chatten over het Tor-netwerk, maar ook applicaties waarmee een gebruiker zijn uren kan registreren. Wij hebben dit soort applicaties gemaakt in: Java, Node Webkit, C++, C#.

Met deze ervaring met verschillende platformen en technieken kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij een passende oplossing voor u kunnen  maken.

 

Onze manier van ontwikkelen

Omdat we u graag binnen korte tijd resultaat willen tonen werken we graag op een Agile / Lean manier. Of het nu om een web-, mobiele- of desktopapplicatie gaat, we laten u graag telkens een component of gedeelte zien.

Op deze manier kunt u vaak eerder feedback van uw gebruikers/bezoekers verzamelen en uw applicatie-functionaliteit daarop aanpassen. Ook kunnen we per groep van functionaliteiten bepalen of de huidige implementatie goed werkt of dat we andere functionaliteit moeten implementeren.Neem contact op.

Applicaties - Sonder, altijd de beste oplossing