Apps

Op alle platformen thuis. Op welk platform is uw doelgroep actief of wat is het meest praktische platform voor uw software oplossing?

Mobiele apps

Wilt u een app om een bedrijfsproces te automatiseren of om een nieuw idee  uit te werken? Voor zowel web apps als apps voor de smartphone kunt u bij ons terecht.  Het ontwikkelen van apps hoeft helemaal geen complex proces te zijn.

Afhankelijk van uw wensen kunnen we een voorstel doen. We onderscheiden diverse vormen:

  • Multiplatform smartphone app: Vaak een web-applicatie ontwikkeld en geoptimaliseerd voor een mobiel platform, uitgebreid met een icoon.
  • ‘Native’ smartphone app: Een app die gespecialiseerd is op een bepaald platform zoals IOS, Android of Windows Phone. Dit is eigenlijk alleen van toepassing als u de specifieke functionaliteit van uw telefoon wilt gebruiken zoals b.v. uw camera, plaatsbepaling, hoogtemeter of microfoon.

 

(Native) apps vs responsive websites

Wanneer heeft u nu eigenlijk echt een native app nodig? Google en Apple hebben een steeds strenger wordend toelatingsbeleid. Apps die eigenlijk meer een veredelde website zijn worden niet meer toegelaten of verwijderd uit de App Stores.

Kortom, een app moet functionaliteit bevatten die niet door middel van een website kan worden gerealiseerd, denk aan: de camera, gps of microfoon. Soms zijn deze sensors ook te benaderen vanuit HTML5 wat het dus mogelijk maakt om er een website van te maken.

Desktop en Mac

Soms wilt u uw applicatie gewoon op uw desktop kunnen benaderen zonder afhankelijk te zijn van het internet of van een browser. Ook kan het nodig zijn de volledige rekenkracht van uw computer beschikbaar te hebben. Veel grote OS ontwikkelaars bieden tegenwoordig een ontwikkelomgeving aan die geschikt is voor meerdere platformen tegelijk. Ook de browser wordt steeds krachtiger en we zien veel ‘native’ of desktop langzaam hun intrede doen in vorm van een webapplicatie.

We kunnen ontwikkelen zowel voor Windows, Mac als Linux, afhankelijk van uw wensen.Neem contact op.

Apps - Sonder, stabiele apps voor ieder platform