Detachering

Onze mensen zijn altijd klaar voor een nieuwe uitdaging binnen hun vakgebied. We stellen ons zelf beschikbaar zowel als detacheerder als op basis van onderhoud of opdracht. Detachering is binnen enkele dagen of bij spoed binnen enkele uren mogelijk.

Onze mensen staan altijd klaar voor een nieuwe uitdaging binnen hun vakgebied. We stellen ons beschikbaar zowel als detacheerder als op basis van onderhoud of opdracht. Detachering is binnen enkele dagen of bij spoed binnen enkele uren mogelijk.

 

Developers

Developers moeten tegenwoordig communicatieve berekenende vaardigheden hebben die uw verhaal om kunnen zetten in uitvoerbare functionaliteit. Onze developers zijn uitgerust met een algemene kennis van projectmatig werken, versiebeheer en webtechnologie.

Ook hebben we mensen met specialisaties in PHP, Node, Javascript en Java.

 

Designers / UI

Onze grafische mensen hebben een uitgebreide kennis op het gebied van gebruiksvriendelijke interfaces.

Ze zijn niet alleen in staat om een grafisch aangename applicatie of website te ontwerpen, maar denken ook in termen van functionaliteit en optimale gebruiksvriendelijkheid.

 

Online marketing SEO / SEA

Het ontwikkelen van een marketingstrategie brengt tegenwoordig altijd een groot online component met zich mee.

Onze marketing specialisten hebben verschillende websites onder handen genomen en deze websites op de eerste plaats van verschillende zoekmachines gekregen.

 

Directe detachering

We bouwen graag een goede relatie met u op als klant. Wilt u graag eerst enkele specifieke eisen en spelregels op papier zetten? Ook dat kunnen we snel, maar vooral goed met of voor u regelen.

Ook kunnen we u met kleine aanpassingen OF ZAKEN???  direct van dienst zijn.

We proberen ons altijd aan uw planning aan te passen. Zo zorgen we er voor dat we beginnen zodra de opdracht duidelijk is en het u uitkomt.Neem contact op.

Detachering - Sonder, Ervaren mensen bij u op locatie