Services

De onderstaande lijst bevat een greep uit onze meest aangeboden services, voor een compleet aanbod kunt u het beste contact met ons opnemen.

Skills

Heeft u een allround developer, designer of marketing specialist nodig? Dit zijn de vaardigheden die wij bezitten.

Detachering

Onze mensen zijn altijd klaar voor een nieuwe uitdaging binnen hun vakgebied. We stellen ons zelf beschikbaar zowel als detacheerder als op basis van onderhoud of opdracht. Detachering is binnen enkele dagen of bij spoed binnen enkele uren mogelijk.

Design

Geen blog items

Diensten op uurbasis

Wij beheren vooral websites en applicaties en kunnen u vaak vrijwel direct voorzien van een oplossing bij kleine problemen.

We verzoeken u vriendelijk contact op te nemen met ons voor een inventarisatie van uw specifieke situatie. We kunnen u altijd een helder overzicht geven van de mogelijkheden!

 

Diensten op projectbasis

Heeft u een nieuwe website nodig, een applicatie, platform of ander stuk software? Vaak kunnen we bij >40 uur een opdracht aannemen op projectbasis. We bekijken dan we van tevoren wat we kunnen doen voor uw budget.

Natuurlijk is ook bij werk op projectbasis een kwaliteitsgarantie  van toepassing, die ook nog geldt nadat de factuur is betaald.

Neem contact op.

Diensten - Sonder, Bekijk onze meest aangeboden diensten