Java development

Heeft u Java developers nodig of heeft u een Java development opdracht?

Neem contact op voor uw specifieke wensen, hieronder staat alleen een algemeen verhaal over de mogelijkheden en ervaringen.

Java development is een van de services die wij bieden bij Sonder. Of er nu een nieuwe applicatie moet worden gemaakt in Java of dat bestaande software moet worden geüpdatet, bij ons bent u aan het juiste adres.

We kunnen met de verschillende frameworks overweg en werken gemakkelijk samen in teamverband aan de hand van een projectmethode (SCRUM, DSDM).

Wat is Java?

Java is een diverse taal waar zowel mobiele– als desktop- en enterprise applicaties mee worden ontwikkeld. Daarnaast is het bedoeld om te werken als een WORA (Write Once, Run Anywhere) taal.

Hiermee wordt bedoeld dat je in een keer het programma moet maken en het dan op alle populaire platformen zou werken. Dus met één taal kun je voor Windows, Linux en Osx een applicatie schrijven en deze werkt dan op alle platformen hetzelfde.

Door deze eigenschappen is het een van de populairste programmeertalen die er zijn.

Ervaring met Java bij Sonder

Bij Sonder hebben we veel ervaring met Java. Java was voor ons een van de eerste talen waarmee we software zijn gaan schrijven. Dit betekent dat we aan meerdere projecten van verschillende gro0tte hebben gewerkt.

Denk hierbij aan simpele datasystemen voor inventarissen van boeken in een bibliotheek tot aan routeplanning-software.

Onderhouden en updaten van Java programma’s

Naast het maken van nieuwe software hebben we ook veel ervaring met het onder handen nemen van bestaande software. Het onderhouden en updaten van bestaande systemen is voor veel bedrijven net zo’n belangrijke taak als het maken van nieuwe software.

Binnen veel bedrijven is er ooit een Java programma geschreven waar nog steeds dagelijks intensief mee wordt gewerkt. Deze programma’s moeten worden onderhouden om te zorgen dat ze de kwaliteit en service blijven bieden zolang ze in gebruik zijn.

Onderhoud kan bijvoorbeeld betekenen dat we even kijken waarom het programma niet meer goed opstart tot het onderzoeken waarom gegevens niet meer worden opgeslagen op de juiste manier.

Naast onderhoud is het soms ook nodig om programma’s te updaten. Het kan hier gaan om een kleine verandering of toevoeging of juist een volledig nieuwe look die beter en sneller in gebruik is.

Kortom, we werken al een aantal jaren met Java; dus bent u op zoek naar iets nieuws of wilt u juist uw huidige systeem onderhouden of updaten, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.Neem contact op.

Java development - Sonder, Agile app development