Javascript


Heeft u een Javascript programmeur nodig op het gebied van Node, Angular, Backbone, React of JQuery? Met deze technieken kunnen we goed overweg.

Applicaties gebaseerd op Javascript zijn vaak ontworpen op gebruiksvriendelijkheid; dat betekend dat je niet voor iedere actie de pagina opnieuw hoeft te laden. We kunnen data tonen die met de seconde veranderd en we zijn in staat om directe communicatie en samenwerking ook binnen de browser te implementeren. (b.v. Google Docs, Word online.)
De laatste jaren is het internet veranderd van statische pagina’s naar volledige interactieve applicaties. Zo zijn desktop applicaties naar de browser verhuist en kijkt u tegenwoordig uw series en films via een streamingdienst op een Javascript platform.

Heeft u ook een idee voor een interactieve applicatie of iemand voor onderhoud nodig? Dan bent bij u ons aan het juiste adres.

Zo kunnen we voor u een Google Maps-kaart implementeren, maar ook een complete applicatiestructuur ontwerpen.

Javascript frameworks

Er zijn een enorm aantal frameworks in omloop, zowel veel general purpose als frameworks gericht op een specifieke applicatiestructuur.

Bij Sonder hebben we met een aantal van deze frameworks ervaring, onder andere  met een groot aantal Javascript frameworks zoals:

  • Angular:
  • React
  • JQuery
  • Babylon (grafisch framework)

Ook hebben we de nodige projecten gedaan op basis van Node.JS. Dit is een server-side programmeertaal en een alternatief voor bijvoorbeeld PHP, .NET, Python of Java.

Node applicaties lenen zich vooral goed voor situaties waar schaalbaarheid en snelheid de hoofdfactors zijn. Dit soort applicaties moeten vaak grote hoeveelheden input synchroon kunnen verwerken en tegelijk output blijven geven.

Denk aan financiële of andere datarijke applicatiestructuren om bijvoorbeeld infrastructuur te monitoren of te analyseren.

Onderhoud of ontwikkelwerkzaamheden aan bestaande applicaties.

Heeft u een applicatie op basis van Javascript maar niet direct een onderhoud- of ontwikkelaar beschikbaar? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 Neem contact op.

Javascript - Sonder