Marketing

Gemiddeld krijg je dagelijks honderden reclamevormen te zien. Dit kan in de vorm van een tv-reclame zijn maar ook een auto met een bedrijfsnaam erop.

Om te zorgen dat je tussen al deze reclame opvalt moet je jouw product dus op de manier die het best bij je klant aansluit opleveren. Dit doen wij bij Sonder door: jezelf te zijn, eerlijk te zijn en natuurlijk met de nodige technische expertise en ervaring.

We horen elke dag de mooiste verhalen van/over bedrijven, maar of ze allemaal 100% waar zijn valt te betwijfelen. Bij Sonder willen we met onze klanten alleen maar eerlijk en oprecht marketing doorlopen.

Volgens onze filosofie is iedereen uniek en dat is wat ons en u, als opdrachtgever, bijzonder maakt. Dit geldt natuurlijk ook voor bedrijven. Onze marketing is hierop toegespitst.

Heb je bijvoorbeeld een bedrijf dat nog zakhorloges met de hand maakt of iets dergelijks? Dan willen wij weten waar de passie vandaan komt, wij willen de ambacht de spotlight geven. Die passie willen wij dan overbrengen naar uw klanten. Wij willen hen net zo enthousiast maken over uw expertise en producten als u dat zelf bent.

Online marketing

Onze marketing strategieën draaien vanzelfsprekend voor een groot gedeelte om uw digitale identiteit. We kijken vooral naar de reeds benutte kanalen en starten vaak enkele nieuwe dingen zoals bijvoorbeeld social media, fysieke media en review platformen.

Vaak zien we binnen enkele weken al resultaat en bouwen we daarop voort.

Online draait het vaak om waardevolle content. Zo is het belangrijk dat men op uw website alle informatie kan vinden over de producten die u aanbiedt.

De algoritmes van zoekmachines geven uw website daarvoor een hogere score waardoor uw website een hogere relevantiescore binnen een zoekmachine krijgt.Neem contact op.

Marketing - Sonder, proffesionele doeltreffende trajecten