Marktonderzoek

Marktonderzoek

Wij kunnen uw online identiteit versterken door middel van ons marktonderzoek. Zo kunnen wij aantonen waar u uw online identiteit kunt versterken of waar u het best kunt investeren in uw online aanwezigheid. Goed gevonden worden, het moderniseren van uw infrastructuur, het optimaal inzetten van uw website en sociale media zijn de punten die binnen ons onderzoek naar voren komen.

Om te zorgen dat uw project of idee op de juiste plek en tijd op de markt komt, heeft u marktonderzoek nodig. Hier kijken we naar de doelen die we willen bereiken. We kijken of er al andere producten zijn die te vergelijken zijn en wat deze doen en waar er ruimte is voor verbetering. Daarnaast wordt er gekeken naar de doelgroep die we willen bereiken en hoe we het beste met deze doelgroep kunnen communiceren. Denk hierbij aan socialmedia, flyers, persoonlijke bezoeken, etc…

Ook is timing hier van belang; een slecht product op de juiste tijd heeft meer kans om succesvol te worden dan een geweldig product op de verkeerde tijd.Neem contact op.

Marktonderzoek - Sonder, Optimaliseer uw digitale identiteit