Phalcon developers


Vanaf Phalcon 1.0 zijn we applicaties gaan ontwikkelen in het PHP framework. Omdat we graag vernieuwen en met nieuwe technieken werken zijn we enorm enthousiast over Phalcon. Het framework innoveert op het gebied van snelheid en eenvoud.

Onze Phalcon developers hebben enkele jaren ervaring en enige applicaties in het framework ontwikkeld. Zij werken graag aan zowel nieuwe als bestaande applicaties en kunnen u snel en efficiënt van nieuwe functionaliteit voorzien.
De medewerkers zijn beschikbaar als architecten, consultants en developers.

De Phalcon developers hebben ervaring met verschillende vormen van Phalcon apps en kunnen u voorzien van architectuur-technisch advies.

We gebruiken zelf graag Phalcon met een Javascript framework in combinatie met een groot aantal voorgeprogrammeerde functionaliteit.

Phalcon developers, wat kunt u verwachten?

Onze developers en projectleiders hebben de capaciteit om aan de hand van een functioneel ontwerp functionaliteit om te zetten in techniek of indien nodig om te zetten naar een technisch ontwerp of concept.

Ook kunnen we zonodig u van een functioneel ontwerp vanuit een technisch of financieel perspectief voorzien. Het ontwikkelen zelf doen we graag aan de hand van een (Agile) projectmethode, zodat u in korte tijd met een resultaat aan de slag kunt gaan.

Phalcon is een heel snel framework wanneer het implementatie proces goed is uitgevoerd. Een applicatie implementeren in Phalcon zal u wellicht een snellere applicatie opleveren.

We gaan nog een stapje verder en kunnen ook uw PHP- en serverconfiguratie voor Phalcon optimaliseren.

Het ontwikkelen van de code zelf doen we graag aan de hand van GIT, bugtrackers en de Phalcon-developer tools die we aan de hand van het functioneel ontwerp kunnen aanpassen naar de meest gunstige applicatie generator (scaffold).

Ook kunnen we scenario’s schrijven voor testers en zonodig een testgroep faciliteren. Het kwaliteitsniveau waar we naar toe werken is natuurlijk altijd foutloze code.

Maar wanneer dit bereikt word, is het compleet aan u hoe u verder wil en wat voor een diensten u bij ons afneemt om uw product een succes te maken.

Op het moment dat u het complete ontwikkeltraject bij ons neerlegt, voorzien we u standaard van een volwaardige applicatie, waar we alle nodige aspecten belichten die nodig zijn om uw product succesvol te maken.

Wilt u bijvoorbeeld zelf testen of uw eigen developers inzetten? Ook dan kunnen we samen tot een goed functionerend ontwikkelplan komen waar we aangeven wat u, volgens ons, nodig heeft en waar u op moet letten om een succesvol ontwikkeltraject te doorlopen.Neem contact op.

Phalcon developers - Sonder, Experts in het snelste framework