Phalcon

Phalcon is een PHP framework waar we graag mee werken bij Sonder. Het framework is vooral gericht op het ontwikkelen van snelle MVC (Model View Controller) applicaties. Vanaf 2013 zijn we met dit framework gaan ontwikkelen en hebben dus alweer een aantal jaren ervaring opgebouwd met productie Phalcon Applicaties. Phalcon is behalve het snelste PHP framework ook nog eens makkelijk te implementeren en vereist weinig onderhoud bij een goede implementatie.

We kunnen niet alleen ontwikkelen in het framework maar zijn ook gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van de hosting van een Phalcon applicatie.

Advies

We kunnen u van alles vertellen over het Phalcon framework. Het gebruik van dit framework levert vaak enorm snelle applicaties die makkelijk zijn uit te breiden en goed samenwerken met een front-end framework naar keuze.

Maar is Phalcon wel de juiste keuze voor uw project? Kiest u dit framework omdat uw programmeurs er mee overweg kunnen of kiest u het bijvoorbeeld omdat performance een grote factor is?

Wij, van Sonder kunnen u vertellen waarom het een goede keuze is of een ander framework beter geschikt is.

Hosting

Omdat het een framework is dat zijn snelheid voornamelijk aan een pre-compilatie in C of Zephyr dankt, dient u over een geschikte server te beschikken die met de juiste extensies geïnstalleerd is. Wij gaan nog een stapje verder en kunnen uw server optimaliseren voor uw applicaties. Zo kunnen we de snelheid van Volt verbeteren en uw caching capabiliteit enorm verbeteren.

Ontwikkelen

Bij Sonder ontwikkelen we zowel prototypes als complete applicaties. Door samen te werken met een aantal ervaring software-specialisten kunnen we u van een hoge kwaliteit software voorzien. We kunnen u vaak resultaat geven binnen enkele weken en aan de hand van resultaat verder ontwikkelen.

 Neem contact op.

Phalcon - Sonder