PHP developers


We zijn begonnen als PHP developers en eigenlijk nooit meer gestopt. We zijn bekend met een aantal veel gebruikte frameworks en kunnen overweg met de meest gebruikte tools binnen het PHP domein.

Onze voorkeur gaat uit naar het ontwikkelen op basis van een OOP framework. Hierbij kunnen we voor het gebruikte framework een geoptimaliseerde hosting omgeving aanbieden.

Bij deze hosting bieden we ook beheer aan van applicatie en server. Onze applicaties in combinatie met hosting worden als enorm stabiel ervaren.

Wilt u een webapplicatie verder uitwerken, maar heeft u zelf niet de programmeer-capaciteit of mensen om een onderhoudbare, snelle en stabiele applicatie te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

We hebben kennis van de volledige ontwikkeling van PHP applicaties van het ontwerpen tot het implementeren en onderhouden. Door ons in een vroeg stadium te betrekken bij het project kunnen wij deze kennis gebruiken en samen met u werken aan een kwalitatief goed eindproduct. Door deze vroege samenwerking kunnen wij u tijd besparen en complicaties vermijden die zich voor kunnen doen in een later stadium van uw project.

Onze PHP developers kunnen ook met een bestaand development-team overweg. We kunnen omgaan met verschillende ontwikkel- en projectmethodieken.

PHP developers met ervaring

We werken aan een heel divers aantal applicaties. Van eenvoudige WordPress websites tot en met ingewikkelde management-applicaties met koppelingen naar andere software pakketten of hardware.

Applicatie-development pakken we op aan de hand van een inventarisatietraject; zo heeft u snel inzicht in de mogelijkheden en kunnen we vaak binnen enkele dagen, na uw akkoord, beginnen.

Development-teams zijn vrijwel altijd binnen een week beschikbaar en kunnen bijna altijd direct aan de slag.

Informeren over mogelijkheden voor uw specifieke geval staat vanzelfsprekend vrij en bij serieuze interesse kunnen wij u altijd voorzien van een uitgebreid voorstel.

We ontwikkelen onze code zoveel mogelijk volgens  Psr-standaardenNeem contact op.

PHP Developers - Sonder, gebruiksvriendelijke PHP applicaties