PHP development

PHP development is een van onze core bezigheden, we ontwikkelen snelle, veilige en gebruiksvriendelijke applicaties bij Sonder


We hebben een aantal jaren ervaring op het gebied van PHP development en het developen van websites op basis van PHP. Onze PHP applicaties ontwikkelen we met marktconforme development tools.

Wilt u een nieuwe applicatie ontwikkelen of wilt u een bestaande applicatie uitbreiden of onderhouden? Bij een of meerdere van deze processen kunnen wij u van dienst zijn. Onze developers kunnen u van te voren advies geven over de meest praktische werkwijze in de vorm van een vrijblijvende opdracht analyse.

PHP development is onze specialiteit. We hebben gewerkt aan een aantal productie applicaties en kunnen daardoor stabiele veilige applicatie ontwikkelen op basis van de verschillende frameworks.


Het ontwikkelen, onderhouden of ontwerpen van applicaties en web platformen is voor ons een kunst. We hebben aan een scala van grote applicaties meegewerkt en zijn ook op dit moment bezig de ideeën en plannen van onze klanten te realiseren tot succesvolle applicaties.

We hebben ervaring met onder andere de onderstaande frameworks:

We kunnen applicaties ontwerpen op basis van een framework of Drupal. Kleine tot middelgrote websites ontwikkelen we graag in het WordPress CMS systeem.

 

Ontwikkel methodes

Graag werken we op een agile manier. Dit houdt in dat we u voorzien van kleinere stukken software in plaats van een groot blok.

De voordelen hier van zijn:

  • Kleine stappen: We kunnen gaandeweg bekijken wat wel en niet werkt binnen uw project. Vaak wordt software nog ontwikkeld zonder een groep eindgebruikers goed te laten testen en hun ervaring mee te nemen. Door in kleinere stappen te ontwikkelen kunnen we per stap kijken wat de beste oplossing is en zo nodig het ontwerp aanpassen.
  • Kortere ontwikkeltijd:  De tijd dat u aan de slag kan met uw stuk software is aanzienlijk kleiner, zo kunnen we vaak al binnen enkele dagen een prototype aan u laten zien met de eerste functionaliteit. Zo houdt u grip op het proces en kunnen wij u adviseren over verdere ontwerp keuzes.

PHP development aan bestaande applicaties

Vaak zien we dat PHP applicaties naar verloop van tijd wat onderhoud nodig hebben. Zo kunnen we uw applicatie weer naar de laatste browser standaarden brengen. De snelheid flink verhogen en waar nodig nieuwe functionaliteit toevoegen.Neem contact op.

PHP Development - Sonder, applicatie & website development