PHP

PHP is een programmeertaal om webapplicaties en websites in te programmeren. Onze programmeer-carriere begon met PHP en is nog steeds een van onze core-bezigheden.

Onze code wordt ontwikkeld op basis van SOLID richtlijnen en is daarom goed te onderhouden en uit te breiden.

De PHP Developers hebben zowel ervaring met het ontwerpen als optimaliseren en ontwikkelen van applicaties. Werkt uw bestaande applicatie niet correct en wilt u een onafhankelijke analyse of verbetering uitvoeren?

Ook bestaande processen en nieuwe ideeën kunnen we voor u omzetten in werkende prototypes of samen met u realiseren tot een volledig product.

PHP Applicaties: Kwaliteit door ervaring en educatie.

Omdat het een van de meest gebruikte talen is op het internet beginnen veel jonge programmeurs met het ontwikkelen van applicaties in deze programmeertaal. Wij hebben ons gespecialiseerd in Javascript en PHP.

Onze ervaring hebben we opgebouwd met het ontwikkelen van een groot aantal webapplicaties. We hebben dus ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen, optimaliseren en onderhouden van websites en applicaties.

Architectuur

Onze software-architecten hebben ervaring met het ontwerpen van applicaties in de financiële-, zorg- en mechanische -industrie sector. We ontwerpen solide applicatie structuren zonder u onnodige complexe legacy-systemen te verkopen, die op iedere factuur weer verschijnen. Zowel data model als systeemontwerp kunnen we faciliteren met een aantal architecten en (data) analisten.

We zien vaak dat een goed software-ontwerp met de juiste projectmethode de kans op een succesvol project binnen de initieel uitgezette richtlijnen enorm vergroot.

Bij een applicatie op basis van PHP is het belangrijk dat er voor de juiste applicatiestructuur en het juiste framework wordt gekozen.

Ontwikkelen

Het ontwikkelen van PHP applicaties is de laatste jaren uitgegroeid tot een specialisatie.

We kunnen applicaties ontwikkelen om een bedrijfsproces te automatiseren, een platform ontwikkelen voor uw online doelgroep of  een interactieve website om uw bedrijfsidentiteit naar voren te brengen.

Onderhouden

Door onze extensieve kennis op het gebied van frameworks en applicatiestructuren kunnen we uw applicatie onderhouden en waar nodig uitbreiden of aanpassen.

Dit geldt voor PHP applicaties op basis van een framework of CMS, maar ook voor een ASP.NET of Java- applicatie.Neem contact op.

PHP - Sonder, ervaren PHP developers en