SEO / SEA

Zorg er voor dat je website gevonden word met een goed gestructureerde SEO campagne van Sonder.


Behalve dat je website er leuk en professioneel uitziet, is het ook vooral van belang dat je gevonden wordt op het product dat je aanbiedt. Dit kan met SEO/SEA.

SEO(Search Engine Optimalisation) is het optimaliseren van de inhoud en teksten binnen een website waardoor de website beter vindbaar is voor zoekmachines en daardoor meer bezoekers trekt. SEO is een complex proces waarbij het loont om volgens een goede strategie te werken.

SEO houdt niet op op uw website. Uw gehele online-identiteit moet op de juiste manier worden ingericht en worden beheerd. Deze identiteit kan onder andere worden beheerd door goed gebruik te maken van de verschillende social media platformen die er zijn.

Voor de SEO zijn bijvoorbeeld bepaalde social media platformen effectiever dan andere.

Ook het begeleiden van SEA (Search Engine Advertising) campagnes is een onderdeel waar we uw effectiviteit door kunnen verhogen.

Wist u bijvoorbeeld dat een, met onze tools geoptimaliseerde, website goedkoper is om reclame te maken dan de gemiddelde pas ontwikkelde website?

Heeft u een marketingbureau, maar geen programmeer-technische kennis? Dan kunnen we ook u verder helpen op het gebied van website optimalisatie en SEO.

Een traject, geen eenmalige ondersteuning.

SEO heeft alles te maken met online-groei. Door tijd te investeren in tekst en andere vormen van content word uw website vaker, maar ook vooral beter bezocht. Met beter bezocht bedoelen we dat bezoekers meerdere pagina’s van uw website bezoeken.

Zo optimaliseren we content aan de hand van in het verleden behaalde resultaten. En focussen we onze optimalisatie-strategie ook op nieuwe ontwikkelingen binnen de sector van de website.

SEO gerichte projecten

Ook kunnen we een gerichte structuur ontwikkelen voor bijvoorbeeld ‘lead generatie‘ of social media campagnes. Hierbij ontwikkelen we een of meerdere websites met social media-profielen met het doel om zo veel mogelijk relevante bezoekers naar uw campagne toe te trekken.Neem contact op.

SEO / SEA - Sonder, uw product overal vindbaar