Services

De onderstaande lijst bevat een greep uit onze meest aangeboden services, voor een compleet aanbod kunt u het beste contact met ons opnemen.

De onderstaande pagina’s bevatten een greep uit onze meest aangeboden services. Voor een compleet aanbod kunt u het beste contact met ons opnemen.
Als u in de IT werkt of ondernemer bent, heeft u behoefte aan snel resultaat en niet volgende week. Onze diensten worden dan ook zo snel mogelijk uitgevoerd.

Van tevoren spreken we een prijs af en een tijd/ datum wanneer u uw opdracht terug kunt verwachten.

Wij zijn een bedrijf dat u graag verder ziet groeien. Services en diensten worden geleverd met oog voor kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Bovendien krijgt u bij iedere opdracht, indien wenselijk, een rapport met alle informatie  die voor u op dat moment belangrijk is.

Informeer voor uw specifieke wensen  een van onze contactmogelijkheden.

Deze services bieden we aan op uur- of projectbasis. Het verhelpen van een bug of toevoegen van simpele functionaliteit doen we dagelijks in opdracht voor een aantal van onze klanten.

Hierbij nemen we geheimhouding ten alle tijde in acht en kunnen we vaak onmerkbaar voor de gebruiker uw software updaten.

Heeft u NU een probleem, bel ons dan! U krijgt direct contact met iemand die verstand van zaken heeft.

Heeft u een website, webshop of applicatie nodig? Dan kunnen we op projectbasis werken.

Hulp op locatie

Soms wilt u graag de persoon die uw probleem oplost direct spreken. Dat snappen wij! Daarom kunt u bij ons ook gewoon een afspraak maken voor hulp op locatie.

We verwachten alleen dat u onze mensen voorziet van een goede internet connectie, een plek om te werken en voldoende koffie of thee. Ook zijn we gewend samen te werken met kleine tot grote teams; tot nu toe zijn we bijvoorbeeld voor de volgende situaties ingeschakeld:

 

  • Om een in-house programmeur bij te staan in zijn dagelijkse werkzaamheden.
  • Het begeleiden bij het opstarten van een nieuw software traject.
  • Conceptueel nadenken over een nieuwe online identiteit voor een bouwbedrijf.
  • Het analyseren van een bestaande code-base met een development-team.Neem contact op.

Services - Sonder, Een overzicht van onze losse services