Skills

Heeft u een allround developer, designer of marketing specialist nodig? Dit zijn de vaardigheden die wij bezitten.

Heeft u een allround developer, designer of marketing-specialist nodig? Dit zijn de vaardigheden die wij bezitten. Zo kunnen we uitstekend overweg met Javascript en PHP. Dat betekend dat we websites in uw favoriete CMS kunnen ontwikkelen en applicaties kunnen opbouwen in een framework naar wens. Ook zijn we goed in de meest gebruikte projectmethodes zoals bijvoorbeeld SCRUM. Ook hebben we bij een aantal projecten een leidende rol vervult.

Lead en allround developers

Bent op zoek naar een PHP of Javascript developer? Dan bent u aan het juiste adres. We hebben voor een aantal bedrijven PHP en Javascript (Node, Angular, Backbone) software ontwikkeld.

We hebben onder andere ervaring met de volgende PHP frameworks:

Als we met Javascript werken ontwikkelen we, behalve bij Node, doorgaans aan het front-end. We kunnen overweg met Bootstrap, Foundation en technieken zoals LESS, SASS en natuurlijk gewoon basic CSS; dit samen met een framework zoals Angular, React, JQuery of Backbone.

Als u nog helemaal aan het begin van uw traject staat, wilt u graag eerst een traject-overzicht en een ontwerp zien. Onze developers kunnen uitstekend projectmatig werken en beheersen de verschillende aspecten in het ontwerpen van objectgeoriënteerde software.

We werken dagelijks voor verschillende bedrijven zoals internetbureaus, softwarebureaus of marketing-specialisten.

Designer, grafische vormgever of UI designer

Bent u meer op zoek naar iemand die een interface ontwikkelt of uw huidige applicatie opfrist? Onze designers kunnen, afhankelijk van de opdracht, uw website een mooie en gebruiksvriendelijke uitstraling geven.

Marketing specialisten

Heeft u een platform dat aan het licht moet worden gebracht? Heeft u op online vlak hier een strategie, tekst, adwords campagne of website optimalisatie voor nodig?

Of bent u nog helemaal niet zover en wilt u gewoon een overzicht hebben wat bij uw situatie de meest effectieve stappen zijn?

Sonder is er voor u!Neem contact op.

Internet bureau - Sonder, onze meest aangeboden skills