Het verhaal van u doet dat ook.


Lees verder

Waarom vinden we uw verhaal zo belangrijk?

In 2015 zijn we gestart met Sonder omdat we samen een bedrijf wilden opzetten om gezamenlijk projecten te kunnen ontwikkelen en om nieuwe ideeën verder uit te kunnen kristalliseren. Het initiële doel van Sonder is niet alleen het ontwikkelen van mooie producten maar ook het ontwikkelen van een optimale bedrijfsvoering. U, als toekomstige of huidige klant maakt dit mogelijk voor ons. We werken dagelijks, samen met onze klanten, vol enthousiasme aan ideeën.

We zijn voor een hele diverse klantenkring dagelijks aan het ontwikkelen en concepten aan het uitdenken. Hieronder een klein overzicht van de projecten waar we ons mee bezig houden.

 

 

Software bureau

Een aantal jaren geleden zijn we als webdevelopers begonnen bij verschillende marketing-, internet- en software bureaus. Onze focus ligt nog steeds op het ontwikkelen van hoogwaardige web-applicaties, websites en online marketingtrajecten.

We kunnen voor u van alles betekenen op het gebied van software ontwikkeling; of dat nu aan een bestaand project of voor een compleet nieuwe oplossing is. Graag kijken we, samen met u, naar de beste oplossing.

We werken hard aan een omgeving die voor iedere situatie een oplossing biedt, die u vertrouwen geeft in uw software infrastructuur of online identiteit.

 

 

Wat ontwikkelen we

We ontwikkelen vooral websites, applicaties en marketingstrategieën en af en toe maken we een mobiele app.

Dit doen we samen met onze eigen developers en in samenwerking met partners die ons net dat extra beetje specialiteit en kwaliteit kunnen geven voor uw specifieke situatie.

 

 

Software bureau, Sonder, gedreven proffesionals.