Web Development – Websites

Web development

Tegenwoordig heeft iedereen een website. Een website is van groot belang voor een bedrijf maar ook als persoon voor je online identiteit. Websites dienen als het gemakkelijkste portaal waarmee klanten informatie kunnen krijgen over je bedrijf.
Daarom moet een website er goed uitzien, goed vindbaar zijn, snel en gemakkelijk werken.
Bij Sonder zijn we gespecialiseerd in het realiseren van dit soort websites. Wij werken tijdens de ontwikkeling van de website, ook wel web development genoemd, uitsluitend met de nieuwste technieken en met hoge kwaliteitseisen.
Al onze websites worden gemaakt volgens de laatste HTML en CSS standaarden. We maken uw website responsive zodat hij werkt op alle media van smartphone, tablet tot en met desktop. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website gemakkelijk gevonden wordt op zoekmachines, ook wel SEO genoemd. Met deze technieken zorgen we dat de website goed en makkelijk werkt voor de gebruiker.

Het verhaal dat op de website naar voren gebracht moet worden stellen we vast door een uitgebreid markt- en zoekwoorden onderzoek. Aan de hand van het onderzoek bespreken we met u waar we onze aandacht op vestigen.
Websites worden tegenwoordig niet alleen maar op je computer of laptop weergegeven. Een groot deel van de gebruikers kijkt vanaf hun smartphone en tablet. Daarom is het belangrijk dat de website er niet alleen op deze apparaten goed uit ziet maar ook dat de website er goed op werkt. Om te zorgen dat dit gebeurt zorgen wij ervoor dat de website zich aanpast aan het formaat van het scherm waarop het weergeven wordt. Op deze manier krijgen alle gebruikers, ongeacht hun schermformaat, dezelfde ervaring en inhoud op hun scherm.

Ook voor web applicaties kunnen we u voorzien van responsive layouts, nieuwe functionaliteit  en herstructuratie van uw code. Dit doen we vooral door middel van CSS frameworks (Twitter Bootstrap / Zurb Foundation / Googles’ Material design).Neem contact op.

Web Development - Websites - Sonder