Webshops

pr

Voor een webshop die aansluit op uw product en klantengroep kunt u het best direct contact met ons opnemen.

Tegenwoordig hebben veel mensen het gemak van de webwinkel ontdekt. Gemakkelijk en veilig vanuit huis winkelen is standaard aan het worden. Om als bedrijf mee te gaan in deze trend heb je een mooie, snelle en veilige webshop nodig. Hier kan Sonder u mee helpen.

Wij maken webshops in alle vormen en maten; van een elektronica-webwinkel tot breishop. We maken hier veel gebruik van WooCommerce: een plugin voor WordPress die gemakkelijk in gebruik is voor u maar ook voor ons om het zo te maken zoals u het wilt hebben.

Samen met onze standaardeisen aan websites zorgen wij ervoor dat uw webwinkel gezien wordt en dat klanten terug blijven komen.

WooCommerce of toch Magento?

Om online te gaan ondernemen heeft u een solide basis nodig. Uw producten moeten op de juiste manier worden aangeboden.

Bij eenvoudige webshops of aanvulling op een fysiek bedrijf is het vaak eenvoudiger om uw bestaande website uit te breiden met een eenvoudige webshop. Hier kunt u uw producten  snel en efficiënt aan de man brengen.

We proberen u aan de hand van de volgende criteria  een beeld te geven van wat u mogelijk nodig heeft.  Natuurlijk kunnen we dit aanvullen met een advies op maat.

 

Woo Commerce

Magento

Op maat

 • 1 dag tot 2 weken development
 • 2 tot 4 weken doorlooptijd
 • Relatief lichte hosting omgeving
 • Tot ongeveer 500 producten.
 • 2 weken tot 2 maanden development
 • 2 tot 4 maanden doorlooptijd
 • Zwaardere hosting omgeving
 • Vanaf ongeveer 200 producten.
 • 1 maand tot 6 maanden development
 • 2 maanden tot 1 jaar doorlooptijd
 • Hosting volledig afhankelijk van gewenste functionaliteit.
 • Onbeperkt aantal producten van groot tot klein.

 

Meest aangeboden functionaliteit

We kunnen webshops volledig op maat voor u ontwikkelen. Maar om het zo efficiënt mogelijk aan te pakken qua tijd en kosten maken we vaak gebruik van een stabiele, reeds bestaande basis met makkelijk te installeren plug-ins.

 

IDeal

Betalen via uw eigen bank is wel zo gemakkelijk en zonder IDeal op uw webshop wordt de webshop al snel voorbij gekeken. Een ‘must’ dus bij een klantengroep die u niet persoonlijk kent. Het betalen op een webshop wordt meestal geregeld door een payment-provider.

Dit is een partij die software heeft ontwikkeld en tegen een klein transactiebedrag uw betalingen verder afhandelt. Deze providers hebben vaak plugin die we bijna zonder moeite op uw webshop kunnen installeren en vervolgens kunnen configureren.

De meeste providers maken het ook mogelijk om te betalen met Paypal of een creditcard.

 

Multilanguage – Meertalige webshop

Met de komst van de consument, die steeds meer winkelt op het internet dan in een fysieke winkel, beginnen geografische grenzen ook minder uit te maken. Het investeren in een consumentenervaring in meerdere talen is vrijwel altijd de moeite waard indien u producten verkoopt met een uniek aspect.

 

Product configuratie

Verkoopt u één uniek product maar wel in allerlei soorten, maten en kleuren?

Wilt u graag uw klant zo goed mogelijk bedienen en aan de hand van een aantal parameters iedere klant een product naar wens opleveren? Het ontwikkelen van een product configurator of grafische product configurator behoort altijd tot de mogelijkheden.Neem contact op.

Webshop - Sonder, webshop tot E Commerce platform