Website optimalisatie


We kunnen uw website optimaliseren op snelheid, vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Vaak zien we dat websites ingericht zijn naar wat men denkt dat de klant nodig heeft en niet naar waar de klant op zoek is.

Bestaande websites worden vaak niet onderhouden en lopen op deze manier risico’s op het gebied van veiligheid, stabiliteit en vindbaarheid.

Bij Sonder optimaliseren we uw project door  een door concrete cijfers onderbouwde optimalisatie-strategie. We kunnen u vooraf altijd een indicatie geven van de werkzaamheden die bij u van toepassing zijn.

Snelheid

De snelheid van uw website verbeterd niet alleen de gebruikerservaring; ook kunt u beter gevonden worden door zoekmachines. De snelheid van uw website ligt aan een aantal factoren:

  • Hosting: Uw hosting kan soms belemmerend werken voor de prestaties van uw website. Door naar een andere omgeving te verhuizen kunt u connectiviteit en snelheid verbeteren. Ook staan nieuwe servers vaak beter bekend bij Google en werken andere websites op dezelfde server niet belemmerend voor uw platform.
  • De website zelf: De technische structuur van uw website doet er heel veel toe. Onze website optimalisatie  is er voor een deel op gericht om uw pagina structuur te optimaliseren aan de hand van een aantal tools. Wilt u direct weten hoe uw website er voor staat?                    U kunt dan gebruik maken van Google pagespeed insights.

Eenvoudige website optimalisatie

We streven altijd naar een complete optimalisatie. Omdat we een goede dosis ervaring hebben opgebouwd op het gebied van website optimalisatie, is dit vaak geen ingrijpende operatie.

Zo kunnen we u binnen een dag een tijdsindicatie geven en de duur van de optimalisatie bij kleine en middelgrote websites van een paar uur tot een dag beperken!Neem contact op.

Website optimalisatie - Sonder