WordPress developers


Ons bedrijf bestaat uit een team van WordPress developers met ervaring in het ontwikkelen en onderhouden van kleine tot grote websites.

Bij Sonder werken wij sinds 2010 met WordPress. Hierbij hebben wij ervaring met verschillende vormen van implementaties van dit CMS (Content Management System) zoals bijvoorbeeld: blogs, vrijwilligers websites, donatiewerving, webwinkels, landingspagina’s en bedrijfsidentiteiten.

Wij maken bij het maken van WordPress websites veel gebruik van gestandaardiseerde software. Voor de frontend gebruiken we voor de opmaak CSS frameworks als Bootstrap, Less en Sass.

Voor het maken van verschillende features, zoals contactformulieren of sliders, maken wij ook gebruik van plugins. Veel gebruikte plugins zijn: Contact form 7, Advanced custom fields, WooCommerce, Yoast(//Links plaatsen).

Door deze goed gedocumenteerde en veel gebruikte software te gebruiken kunnen wij hoge kwaliteit leveren binnen een korte tijd.

Onze WordPress developers kunnen ook samen met u een plan van onderhoud opstellen waarmee we de kwaliteit en veiligheid van de website kunnen waarborgen.

Dit is door de snelle ontwikkeling van software in het algemeen maar al helemaal met WordPress van groot belang om bij te blijven. Wij hebben de kennis en ervaring om dit goed en efficiënt te doen, samen met u.

Onze medewerkers worden voor het maken van een op WordPress gebaseerd product standaard per project uitgeleend. Dit houdt in dat wij per project tot een nieuwe overeenkomst zullen komen over de resultaten. Dit zorgt voor duidelijkheid en zekerheid voor beide partijen. Als u liever niet projectmatig maar op een andere manier een van onze medewerkers zou willen inhuren dan kan dit worden besproken.

WordPress developers voor onderhoud

Voor een aantal bedrijven doen we het onderhoud aan het bestaande bestand van websites. Zo pakken we dagelijks een aantal uitbreidingen, bug fixes en optimalisaties op.

We kunnen uw hele infrastructuur beheren; zorgen dat uw websites worden geüpdatet, geoptimaliseerd en online blijven.

"I am so happy, my dear friend, so absorbed in the exquisite sense of mere tranquil existence, that I neglect my talents. I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment"

user avatar

Advanced custom fields

Art Director

Voor een SEO strategie neem contact met ons op!

user avatar

Yoast seo

Engineer

Een webshop op basis van Wordpress? Vraag meer informatie over een webshop strategie!

user avatar

WooCommerce

Product ManagerNeem contact op.

Wordpress developers - Sonder, mooie, functionele websites