WordPress


WordPress is een van de populairste CMS pakketten (Content Management Systeem) ter wereld. Dit komt vooral door de vele mogelijkheden die het biedt voor gebruikers en ontwikkelaars.

Als gebruiker geeft het een gemakkelijke omgeving om de inhoud van je website snel aan te passen. Voor ontwikkelaars, zoals wij bij Sonder, is het een gemakkelijke omgeving om het helemaal te maken naar de wens van de klant.

Hierdoor kunnen wij websites maken die snel werken, die er goed uitzien, makkelijk zijn in gebruik en die goed vindbaar zijn door middel van zoekmachines.

Bij Sonder hebben we meer dan acht jaar ervaring met WordPress.  Daardoor hebben we ook veel ervaring met plug-ins zoals: Contact form 7, Advanced custom fields, WooCommerce en  Yoast.

Samen met deze plug-ins en onze algemene kennis over het CMS kunnen wij uw wensen omzetten in realiteit.

WordPress onderhoud

Ook het onderhouden en uitbreiden van bestaande websites is prima bij ons mogelijk. We implementeren dagelijks uitbreidingen in de vorm van webshops, landingspagina’s, formulieren en allerlei andere functionaliteit.

Ook het ontwikkelen van compleet nieuwe functionaliteit zoals koppelingen naar uw bestaande software pakketten en het linken van API’s is bij ons altijd mogelijk. WordPress is een eindeloos uitbreidbare stabiele basis voor al uw wensen.

Zowel grafisch als functioneel kunnen we alles voor u ontwikkelen.

Uw huidige website omzetten naar WordPress

Heeft u een website die op basis van een ander CMS is ontwikkeld of helemaal niet op een CMS is ontwikkeld? Ook deze website kunnen we in een WordPress implementeren.

Soms is het belangrijk om uw website een opfrisbeurt te geven, de beheerbaarheid te verbeteren, uw producten aan het licht te brengen met een zoekwoorden strategie en uiteindelijk uw verhaal beter naar voren te brengen.Neem contact op.

WordPress - Sonder